torstai 4. joulukuuta 2014

Joulu on taas

Ja meillä on joulupalmu luokassa


No itse asiassa olen aika varma ettei se ole palmu, mutta jonkin sortin huonekasvi. Se oli ilmestynyt jouluvalojen kera hahmotiimin pöydälle keskiviikkona, ja yksi meistä kävi hakemassa siihen joulukoristeita. Onpahan vähän jouluisempi tunnelma.


Peliprojekti jatkuu siis vielä, ja täytyy myöntää että vaatii veronsa. Niskasärkyä on välillä ollut, mutta enemmän haittaa se, jos ei ole saanut nukuttua kunnolla ja keskittyminen on vaikeaa. Ostin kyllä nytten korvatulpat niille öille, kun baarin väki pitää meteliä tai jos kämppiksillä on kavereita todella myöhään. Kuitenkin väsymyksestä yms. huolimatta on edelleenkin ihan hauskaa. Ja tuotteliasta, olen piirtänyt kolmen viikon sisällä enemmän kuvia valmiiksi kuin varmaan koko alkuvuodesta.

Lunta ei vieläkään ole näkynyt missään, mutta yöpakkasia alkaa olla pari astetta (minkä sitten tuntee aamulla, kun en jätä lämmitystä päälle yöksi) ja päivälläkin on alle viisi astetta. Tosin ensi viikolla pitäisi taas lämpötilan nousta lähemmäs kymmenta plus astetta. No mutta kunhan Suomessa sitten olisi valkea joulu.

Enää noin kaksi viikkoa niin lähden Suomeen. Jännittää paljon, ja hermostuttaa se kun täytyy mennä lentokentälle ja itse muistaa kaikki asiat. Suunnilleen muistan mitä kaikkea piti tehdä silloin kun tänne lensin kuukausia sitten, mutta nyt täytyisi osata tehdä samat asiat Amsterdamin lentokentällä, josta minulla on erittäin vähän muistikuvia. Mutta kunhan vain lentokoneeseen pääsen niin sitten on kaikki hyvin.
 

Tein tälläisiä julisteita/julistepohjia pelille.


Tausta latausruutua varten.


Suunnittelin leiskan nettisivuston hahmo-osiolle. Tätä ei otettu käyttöön, ainakaan ihan tälläisenä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti