lauantai 22. marraskuuta 2014

Tee ja viitisen tuntia piirtämistä päivässä

..pitää lääkärin ja tylsistymisen loitolla


Aika on kyllä lähtenyt kulumaan vielä nopeampaa peliprojektin alettua, sillä tekeminen ei lopu kesken. Hahmotiimissä olemme tähän mennessä suunnitelleet useita hahmoja, ja niistä sitten karsineet kuusi lopulta peliin päätyvää. Valitsimme lopulliseksi tyyliksi concept artille (elikkä konseptitaiteelle) minun yhden tyylini, joten sain sitten tehtäväksi piirtää kaikkien hahmojen viimeiset designit, jahka muut olivat niitä muokanneet enemmän tai vähemmän. Ei siinä mitään, minusta on todella mukavaa että on mielekästä tekemistä - ja toistaiseksi olemme edenneet hyvään vauhtiin niin vielä ei aikataulu hengitä niskaan - ja tiimi on mukava. Näin kahden viikon perusteella sanoisin että tykkään peliprojektista enemmän kuin alkupuoliskosta.

Nyt selvisi myös miksi nimeni kirjoitetaan ihmeellisen usein väärin: Marieka on ilmeisesti hollantilainen versio Marikasta, ja lausutaan samalla tavalla (tai siis hollantilaiset lausuvat ne samalla tavalla korostaen toista tavua). Ja hahmotiimissä sattuu olemaan minun lisäkseni juuri Marieka-niminen tyttö. Siinä on sitten aina välillä se pieni hämmennys kun joku sanoo 'Marika', että kumpaa meistä tarkoitetaan.

Ja ilmeisesti kouluryhmien väliset kilpailut on täällä hitusen erilaisia kuin Suomessa. Meillä on siis kaksi 'pelifirmaa'; meidän Poly Jumper-ryhmä ja ne toiset, Delmor-ryhmä. Ensimmäinen, ööh, kahnauksemme meni näin: viime viikolla jossain vaiheessa Delmor osti delmor.nl- sekä polyjumper.nl-osoitteet, ja laittoi "meidän" sivustomme ohjautumaan heidän sivulleen "Delmor on parempi kuin Poly Jumper"-väitteiden yms. kera. Aluksi meidän ryhmämme yritti ostaa polyjumper.nl:n itsellemme, mutta sitten päädyimmekin hankkimaan osoitteen polyjumpergame.comin, minne sitten teimme kunnon sivuston. Tämän lisäksi armas hahmotiimin johtajamme teki kauniin, kröh, mainoksen Delmorille, jota sitten tulostettiin ja leviteltiin koululle.

Huolimatta siitä että kilpailuhenki on täällä selkeämmin esillä kuin Suomessa useimmissa koulujen kilpailuissa, niin kuitenkin onneksi kaikenmoinen naljailu on hyvähenkistä, eikä oikeaa sabotointia ole näkynyt. Ja kuten opettajamme kehotti, niin on parempi olla ajautumatta turhaan kinasteluun ja sen sijaan keskittyä tekemään omaan peliimme jotain upeaa, millä sitten kettuilla toiselle ryhmälle.

Olen muuten huomannut että suomeksi kirjoittaminen vaatii hieman enemmän miettimistä kuin aikaisemmin. Kun täytyy kääntää ja yrittää muistaa sanat taas suomeksi. Mutta englanti ainakin sujuu paremmin.


Projektimme managerilla oli synttärit viime viikolla, ja kaikille oli kakkua tarjolla.

Delmorin *kröh* mainos. Nämä oli otettu tällä viikolla pois.


Hahmosuunnitelmia.
Taidetiimin ruokavarasto ja työpiste. Arvatkaa kolme kertaa mikä on tiimin johtajan tuoli.


Meikäläisen oma työpiste ja kuppi teetä.

Tältä näyttää aamuisin yhdeksän aikoihin kun lähden kouluun.
Ja iltapäivällä kun lähden niin aurinko on laskemassa.

Vahtimestarin koira, Jack. Katsoo aina niin surkeana kun en jää silittämään sitä koko loppupäiväksi.

2 kommenttia:

 1. Awww Jack ;_;
  Oon itekkin huomannu ton, että joskus on todella hankala kirjoittaa suomeksi ja lauseisiin tulee tosi herkästi anglismeja.

  Ootko muuten aatellu heittää tännekkin nähtäväksi noita sun koulutöitä? Olis kiva nähdä ne koottuna yhteen postaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyis yrittää lukee enemmän suomeksi, tosin se on vähän hankalaa täällä.
   Mietin kyl pitäiskö niitä heittää tänne, laitan sitte varmaan ensi päivitykseen ku sit niitä on varmaan aika mukavasti

   Poista