lauantai 8. marraskuuta 2014

"Welcome to Holland"

...sanoi vahtimestari kun yskin keuhkojani pihalle.

Enpäs päässytkään käymään museossa loman lopussa, koska sairastuin. Joten vietin loppuloman ja melkein koko viime viikon kuumessa ja/tai yskimällä ja nenä tukossa. Onneksi koulua ei ollut ilmeisesti ollenkaan, vaan koko viikko oli sitten varattu aikaa tehdä kasaantuneita koulutehtäviä (helpotuksen huokaus). Onnistuin saamaan kaiken ajallaan valmiiksi, vaikka jäikin hieman harmittamaan se että sairauden takia en jaksanut panostaa 3D-tehtävään ihan niin paljon kuin olisin halunnut. Toivoin että olisin vielä ehtinyt mallintaa soihdun, mutta se sitten jäi.

Tajusin muuten äskettäin että olen puolivälissä vaihto-opiskeluani. Reilut kaksi ja puoli kuukautta on takana ja toinen semmoinen edessä. Loppupuoliskon pitäisi tosin kuulemma olla sekä kiireisempi että hauskempi kuin alun, sillä meillä on nyt alkanut peliprojekti. Maanantaina kokoonnuimme koko peliporukan kanssa yhteen luokkaan - eli kansainvälisen ja hollanninkielisen kurssin opiskelijat ja kaikki opettajat - ja yhteensä väkeä oli siinä noin 80. Ja luokka oli siis semmoinen hitusen normaalia isompi huone, ei mikään luentosali. Sanomattakin selvää että istumapaikat loppuivat kesken ja ahdasta oli.

Hapen vähyydestä ja tilan puutteesta huolimatta oli todella hieno päivä. Jahka kurssin pääopettaja oli selventänyt loppukurssin aikataulun, opiskelijat pääsivät esittelemään peli-ideoitaan, joista sitten äänestimme kaksi suosituinta, ja jakauduimme kahteen "pelifirmaan". Koska porukkaa tosiaan oli molemmissa "firmoissa" sen yli 30 henkeä, jakauduimme vielä ryhmiin. Itselläni oli vaikeuksia päättää hahmo- ja taideryhmien väliltä. Hyppäsin ensin taideryhmään, koska ajattelin sen olevan ainakin tuttua työtä, mutta koska hahmoryhmään kaivattiin enemmän väkeä, vaihdoin sitten siihen.

Ja täällä on nyt vasta alkanut ilma viiletä ja puut olla ruskassa. Vielä ei olla pakkasen puolella ja lunta en odota näkeväni muuta kun lähellä joulua, mutta öisin alkaa olla lämpötila siinä 5 astetta. Ja joulusta puheen ollen enää alle kaksi kuukautta että pääsen lomalla kotio Suomeen! Vaikka koti-ikävä ei olekaan yhtä paha kuin alkuviikkoina, niin odotan matkaa takaisin Suomeen kyllä innolla. Sitä odotellessa täytyy ryhtyä hiljalleen joululahjoja bongaamaan.



Vihaisimman näköinen kissan mitä olen nähnyt sitten Grumpy Catin.

Lehmiä laitumella, ja taustalla on Presikaafin juna-asema.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti