torstai 23. lokakuuta 2014

Luontoa kaupungin keskellä

Sonsbeekin puisto ja kotieläintarha

Syysloma alkoi viime viikolla, tosin en ole hirveästi ehtinyt vapaa-ajasta nauttia. Koulutehtäviä on sen verran, ettei tarvitse kärsiä tekemisen puutteesta vähään aikaan. Vielä pitäisi tehdä 3D-malleja, yrittää epätoivoisesti saada jotain musiikin kuuloista aikaan - meidän täytyy tehdä omaa demopeliämme varten oma musiikki - ja sitten ehkä keritä korjaamaan yhtä vanhaakin koulutehtävää.

Mutta kerkesin sentään sunnuntaina käymään parin kilometrin päässä Sonsbeekin puistossa. Sää ainakin suosi, melkein +20 astetta. Puiston kuuluisimman nähtävyyden, ns. Valkoisen talon eli Stadhuis Sonsbeekin vieressä oli ihmisiä piknikillä ja taisi jotkut ottaa aurinkoakin. Puisto oli kyllä erittäin kaunis, ja rauhallisen oloinen väenpaljoudesta huolimatta.
Tämä oli ystävällisin joutsen, mitä olen ikinä nähnyt. Ei haitannut yhtään vaikka joku tuli siihen kameran kanssa heilumaan parin metrin päähän.


Lisäksi pääsin käymään kuvaamassa koululla ja koulun vieressä olevassa kotieläintarhassa (tai mikä ikinä se onkaan). Lampaita ei ollut tällä kertaa pihalla, mutta lehmiä, vuohia ja valtava hevonen löytyi kyllä. Ja pääsin rapsuttamaan suloista, pörheää lehmää.


Luulin tätä poniksi, kun katselin kaukaa. Oikeasti heppa on varmaan yhtä korkea kuin minä.


Koulun aulassa oleva "kompassi".


Koulun sisäpiha.

Tässä osassa rakennuksesta on oikeastaan kaikki meidän tunnit.

Arnhemin keskustaa.

Kämpän keittiö. Uunia ei tosiaan ole. En pääse syömään uunipitsaa :(


Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vielä yhdessä museossa, jos vain saan raivattua koulutehtäviltä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti