maanantai 5. tammikuuta 2015

Ja takaisin Hollantiin

Tosin nyt vain kolmeksi viikoksi

Täällä ollaan taas, takaisin Alankomaissa. Nyt tänne tulo oli huomattavasti vähemmän stressaavaa kuin silloin päälle neljä kuukautta sitten, tietenkin kun nyt ei ollut enää yhtä pihalla asioista ja vanhasta rutiinista sai heti seuraavana päivänä kiinni. Lentokin sujui hyvin, vaikkei kolmelta aamuyöllä herääminen jotta kerkiää koneeseen kovin hauskaa ollut. Mutta toisaalta sain tällä kertaa ikkunapaikan, mistä oli mukava seurata auringonnousua (väärältä puolelta konetta tosin) ja katsella Alankomaan maisemia. Oli kyllä erinäköistä verrattuna Suomen tai Ruotsin maisemiin, metsää oli paljon vähemmän ja kaikki oli jotenkin kaavamaisemmin suunnitellun näköistä, pellotkin olivat lähes kaikki siistin suorakulmion muotoisia.

Kotona oli hurjan mukava käydä, nähdä tuttuja naamoja ja kokonaan unohtaa koulustressin pariksi viikoksi. Eläimistä ainakin Reku tuntui olevan iloinen kotiinpaluustani, ja kissa herätti minut ensimmäisenä yönä tuijottamalla naamaani tiiviisti viiden sentin päästä. Joulukin oli valkoinen, ja pääsin vihdoin juomaan O'boyn kaakaota (nyt toin yhden paketin mukanani). Täällä Arnhemissakin kuulemma oli lunta jopa päivän ajan ja sen jälkeen jäätä, mutta nyt täällä näyttää oikeastaan samalta kuin lähtiessänikin, mitä nyt jossain nurkassa on hieman hangen jäänteitä.

Koulun osalta nyt alkaa tekeminen hiljalleen loppua; animaatiot ovat viittä vaille tehtynä, taidetta ei nyt tarvita enää hirveästi ja jäljellä on oikeastaan tietääkseni enää vaihtoehtoisten ulkonäköjen teko hahmoille ja mahdollisesti animaatioiden korjailu jos virheitä ilmaantuu. Tällä hetkellä autan taidetiimiä tekemään ikoneita pelissä poimittaville jutuille. Toisaalta täytyy vielä tehdä peliprojektin portfolio, sekä hoitaa kaikki lähtöjärjestelyt (kirjautua ulos kaupungista ja asuntolasta, myydä pyörä pois) ja vaihtopaperijutut.

Ja hieman kännykkäkuvia lomalta ja matkalta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti