perjantai 23. tammikuuta 2015

Loppusepustus

Nyt on vaihto-opiskelu ohi


Eilen oli sitten viimeinen koulupäivä, tai oikeastaan ICA Presents-tapahtuma, missä kaikki alan kurssit näyttivät mitä ovat saaneet aikaan. Meidän ryhmällä oli yksi paikka ICA:n aulassa, missä sai kokeilla peliä Xbox-ohjaimilla, tai istua sohvalla ja katsoa kun muut pelaa, ja sitten meidän omaan luokkaan järjesteltiin pöydät missä ihmiset saivat kokeilla peliä läppäreillä. Tosin jälkimmäisessä oli hieman ongelmia, sillä pelin 1v1-moodi ei ilmeisesti oikein toiminut, ja koodaajat selvittivät ongelmaa pitkälle päivään. Onneksi saivat lopulta toimimaan. Päivän lopuksi oli palkintojen jako; Poly Jumper sai palkinnon parhaasta presentaatiosta sekä yleisön suosikki-palkinnon (audience award). Mieli oli siis kyllä korkealla koko tiimillä. Opettajatkin tulivat luokkaan jälkikäteen kertomaan kuinka paljon tykkäsivät tästä pelikurssista (joka oli joillekin viimeinen laatuaan)

Huolimatta siitä että vastoinkäymisiltä ei vältytty ja vaikka projektin aikana välillä väsytti aika lailla, jäi kuitenkin koko hommasta hyvä mieli. Peliprojekti ehdottomasti teki vaihdosta kaiken vaivan arvoisen. Suurin osa porukasta ilmoitti olevansa halukas vielä jatkamaankin sitä, mahdollisesti Kickstarterin avulla.

Ylihuomenna odottaa pitkä paluumatka Suomeen, missä sitten pitäisi melkein heti alkaa valmistautumaan työharjoitteluun. Minulla vain on vielä vaikeuksia sisäistää sitä, että vaihtoni tosiaan on nyt loppu.

Kuvia valitettavasti en ole juuri saanut näiltä viimeisiltä viikoilta, koska jätin jouluna jo kamerani perheen luo, mutta tässä on linkki Poly Jumperin traileriin: Official Poly Jumper Trailer
Ja lisäksi pari omaa kännykkäkuvaa sekä Facebookista ryöstettyjä kuvia:

Minä ja Gina maalaamassa taustoja aulan pöydän viereen.

Poly Jumper-tiimi palkintojenjaossa.

Oli täällä jopa yhtenä päivänä lunta. Yleensä kyllä tämännäköistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti